Ongevraagd advies voor de Leidse infrastructuur

Burgers met een goed plan voor een ruimtelijk probleem, het is een steeds vaker voorkomend fenomeen. Niet langer zijn de burgers tegen allerlei vernieuwingen maar denken ze mee en dragen oplossingen aan. Het Leidse RAP Architectuurcentrum wijdt hier een serie presentaties en debatten aan. Vanavond om 19.30 uur vindt de eerste avond plaats die in het teken zal staan van twee plannen voor de Leidse infrastructuur, te weten Route 071 en Boortunnel RijnlandRoute. 

De bijeenkomst vindt plaats op Nieuwstraat 33, de deur gaat open om 19.00 uur.

Om 17.15 uur vertelt Josse Popma meer over de bijeenkomst en het doel ervan tijdens Nieuws071.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×