Qeaux Qeaux Joans, foto: Rahi Rezvani.

Getalenteerde Qeaux Qeaux Joans geeft concert in Leiden

Aanstaande vrijdagavond om 21.00 uur start een concert van Qeaux Qeaux Joans in de Leidse QBus. Joans maakte furore door in 2009 spontaan het podium op te springen tijdens een concert van Seasick Steve, met gevolg: een uitnodiging om haar mee te nemen en voor te stellen aan het grote publiek tijdens zijn tour door Nederland. Zo kwam Joans ook bij ‘De Wereld Draait Door’ terecht en sindsdien is zij echt doorgebroken. De zangeres heeft een rauwe, doorleefde stem, die haar emoties rechtstreeks overbrengen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Velvet en Plato en via de website: www.muziekhuis.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×