Feestelijke opening nieuw pand Dress For Success

Op donderdagmiddag 23 mei wordt het nieuwe pand van de winkel Dress For Success in de Beatrixstraat feestelijk geopend. Wethouder Robert Strijk zal de officiële openingshandeling verrichten. De winkel is na hard werken en tweemaal verhuizen weer volop in bedrijf. Tijdens de feestelijke opening tonen de vrijwilligers hun nieuwe huisvesting, die mede mogelijk is gemaakt door woningcorporaties de Sleutels en Portaal. Het feest duurt van 16.00 tot 19.00 uur. Dress For Success is een vrijwilligersorganisatie die mensen met een minimuminkomen die op sollicitatiegesprek gaan en daar geen geschikte kleding voor hebben, gratis ondersteunt. Zij kunnen bij Dress For Success terecht voor geschikte kleding en deskundig advies over stijl, verzorging en presentatie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×