Tweetal opgepakt voor inbraak

Vanmorgen vroeg zijn twee Leidenaars aangehouden voor een inbraak in de Sophiastraat. Het gaat om een 14-jarige jongen en een 20-jarige man. Een getuige hoorde iets na 05.00 uur geluiden in de woning. Even later zag hij drie personen in de achtertuin staan. Toen de getuige bij het huis ging kijken, zag hij twee mensen naar buiten komen en wegrennen. Hij vermoedde dat er nog iemand in het huis was en belde de politie. Binnen troffen agenten de 14-jarige jongen aan. Hij had meerdere horloges bij zich. Vlakbij het huis stonden bovendien spullen die de inbrekers hadden klaargezet om mee te nemen. De 20-jarige man werd op de Bernhardkade aangehouden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×