Scootmobieltocht groot succes

De scootmobieltocht die Radius afgelopen dinsdag organiseerde, is een succes geworden. Aanvankelijk was de tocht gepland op 18 april. Omdat het weer toen niet meezat, werd gekozen voor 7 mei. Vanaf het verzamelpunt bij het Rijnlands Revalidatie Centrum aan de Wassenaarseweg, vertrok een stoet van 16 scootmobielen met begeleidende verkeersregelaars op de fiets in de richting van Katwijk. Ook reden er een monteur, een paar reserve scootmobielen en een bezemwagen mee. Via Valkenburg kwam de stoet aan op de boulevard in Katwijk, waar de deelnemers konden genieten van het bijna zomerse weer met uitzicht op strand en zee.

Daarna reed de groep door de duinen van Berkheide in de richting van de Wassenaarseslag. Na een stop voor een lunch bij hotel Duinoord, ging de tocht verder naar Wassenaar, waar de deelnemers enkele zeer kleurrijke bollenvelden passeerden. Via het Valkenburgse meer keerde de groep terug bij de startlocatie. Onderweg is de monteur twee keer in actie gekomen om een gestrande deelnemer weer op weg te helpen. Op 30 mei vindt de volgende scootmobieltocht plaats. Het startpunt daarvan is de kampeerboerderij Stochemhoeve in park Cronensteyn. Ook in de zomermaanden staan er weer verschillende activiteiten op het programma, waaronder een gildetocht door het centrum van Leiden, twee strandtochten naar Katwijk en een bezoek aan een kaasboerderij. Meer informatie staat op www.scootactief.org

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×