Vrijwilligerswcafé Leidse Vrijwilligers Academie

Op Woensdagavond 29 mei organiseert de Leidse Vrijwilligers Academie een vrijwilligerscafé met als thema “Hulp op Afstand”. Deze vorm van vrijwillige inzet maakt het vrijwilligers mogelijk vanuit huis, in de avond en op flexibele tijdstippen hulp te bieden. Hierbij valt te denken aan een chat-project, hulplijnen of telefoonkringen. Tijdens deze oriëntatieavond zijn er vrijwilligers van verschillende organisaties aanwezig die iets vertellen over Hulp op Afstand. Potentiële vrijwilligers kunnen door middel van korte gesprekken kennis maken met deze vorm van vrijwillige inzet. Geïnteresseerden zijn tussen 20.00 en 22.00 uur welkom bij de Bakkerij aan de Oude Rijn. Aanmelden is niet nodig. *De LVA is een initiatief van Bureau Informele Zorg Activite, Exodus Nederland, De Binnenvest, iDOE, Mara, Radius en de Vriendendienst.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×