ZZ Leiden wint eerste wedstrijd in finalereeks

Spannend tot de laatste seconde, de eerste wedstrijd van ZZ Leiden tegen Aris Leeuwarden was misschien niet hoogstaand maar de laatste minuten in het vierde kwart brachten wel veel spanning met zich mee. De hele wedstrijd liep ZZ Leiden achter de feiten aan. Aris speelde slim en had met Whit Holcomb een uitstekende schutter in huis. Bijna nam de club uit Friesland verrassend de eerste zege mee naar huis, maar ZZ Leiden vocht zich aan het eind van de wedstrijd toch nog terug.

Audiofragment: Sport071-verslaggever Rolf Marselis sprak na de wedstrijd met coach Toon van Helfteren en enkele spelers van ZZ Leiden.

Het team van coach Toon van Helfteren kwam met nog vijf seconden te spelen op een minimale voorsprong. De eindstand werd 74 tegen 73. De volgende wedstrijd is aanstaande zaterdag in Leeuwarden. Morgen in Nieuws071 een reportage van Rolf Marselis die vanavond het live commentaar verzorgde op Sleutelstad FM in een extra uitzending van Sport071.

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×