Vorig jaar speelde theatergroep Hardt tijdens Schemerstad aan de rand van het Ankerpark (foto: PR Schemerstad Leiden)

Theater tussen dag en nacht: Schemerstad 2013

In het hart van de Signatures cultuurweken in Leiden staat Schemerstad 2013 op het programma. Op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei kunnen theaterliefhebbers die van verrassingen houden zich per boot naar vijf zeer diverse uitvoeringen laten vervoeren. Schemerstad is dit jaar toe aan zijn vierde editie en laat oude bekenden en nieuwe namen zien. Schemerstad is locatietheater in de ware zin van het woord. Theatermakers worden uitgedaagd een stuk te schrijven voor een bepaalde locatie. Dit jaar staat onder andere de Meelfabriek op het programma. “Misschien wel voor het laatst,” zei Bart in ’t Veld in de uitzending van Nieuws071. “Aangezien er nu serieuze bouwplannen lijken te zijn.”

Audiofragment: Bart in ’t Veld vertelt over loactietehater Schemerstad

De boten vertrekken beide avonden om 20.00 uur vanaf de Apothekersdijk, ter hoogte van nummer 5. Deelname met eigen boot is gesloten, maar er zijn nog wel wat plaatsen vrij op de boten die de organisatie heeft gereserveerd. Kijk op www.schemerstad.nl voor de laatste informatie en het reserveren van kaarten. Kosten €27,50 per persoon.

 

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×