Signatures: drie weken cultuur in Leiden

Aanstaande zaterdag gaan de Leidse cultuurweken van start. Met een openluchtvoorstelling bij Leiden Centraal wordt zaterdagavond de aftrap gegeven voor drie weken cultuur in Leiden. Het hoofdprogramma bestaat uit tien ‘signature pieces’ die cultureel Leiden landelijk op de kaart moeten zetten. Daarvoor is van alles uit de kast getrokken. Bijvoorbeeld een programmakrant die in een oplage van 180.000 stuks is verspreid en commercials via tv-zender National Geographic.

De tv-commercial die Leiden Marketing liet maken wordt uitgezonden via National Geographic.

Het officiële programma begint aanstaande zondag, maar zaterdagavond is er al een gratis voorstelling bij Leiden Centraal. Iedereen is vanaf 21.00 uur welkom om de voorstelling van Theater Gajes bij te wonen. Een spectaculaire voorstelling met licht, muziek en theater.

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/92469198″ params=”” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Audiofragment: Cultuurmakelaar Michaël Roumen over Signatures dat dit weekeinde van start gaat.

Het hele programma van de cultuurweken staat op www.leiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×