Cityhall (Archieffoto: Chris de Waard)

Gemeente bezuinigt stadhuisrestaurant weg

De bedrijfskantine van het stadhuis in Leiden gaat dicht. Daarvoor in de plaats komt een eenvoudige, maar eigentijdse lunchvoorziening in de koffiekamer. Die wordt de komende tijd gerestaureerd en de inrichting als lunchroom wordt daarbij meteen meegenomen. De kosten voor die herinrichting bedragen 37.500 euro. Het contract dat de gemeente heeft met DZB blijft gewoon van kracht.

De gemeente hoopt dat restaurant Cityhall de ruimte van de oude kantine wil overnemen. “Of wij de kantine gaan overnemen hangt af van een aantal factoren. Zoals de huurprijs en wat wij er als organisatie mee kunnen. We zijn het nu intern aan het bespreken wat we de mogelijkheden zijn.” Aldus Nillis Raken, bedrijfsleider van Cityhall.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×