De eerste dag van de Leidse Hofjesconcerten was een groot succes (foto's: Emile van Aelst)

Leidse Hofjesconcerten beleven mooie eerste dag

Het eerste weekend van de Signatures, Cultuurweken gaat meteen goed van start met de Leidse Hofjesconcerten. Klassiek, jazz, jong talent, Spaans en volksmuziek. Elk heeft zijn eigen route langs de vele mooie hofjes van Leiden. De zon schijnt die eerste dag niet uitbundig maar toch genoeg om de muziekliefhebbers naar de hofjes te trekken. Het is vaak dringen geblazen om de nauwe toegangspoortjes door te komen. Maar wie de sprong waagt heeft dan ook wat. Op een tot twee meter afstand zitten van gedreven muzikanten die met enthousiasme spelen en de overvliegende vliegtuigen, mobieltjes die afgaan en kinderen die worden geroepen, vakkundig negeren.

Kijk voor meer informatie over de Leidse Hofjesconcerten op www.leidsehofjesconcerten.nl. En voor meer informatie over de Signatures, Cultuurweken op www.leiden.nl.

Op zondag 19 mei en maandag 20 mei zijn er heel veel concerten in heel veel hofjes: klassiek, jazz, Spaans en jong talent (foto’s: Emile van Aelst).

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×