Lezingenreeks over vader en zoon Huygens

De Universitaire Bibliotheken Leiden en Museum Boerhaave organiseren volgende maand iedere woensdagavond een lezing over vader en zoon Huygens. Deze lezingen worden gegeven door vooraanstaande wetenschappers en sluiten aan bij de nieuwe tentoonstellingen Huygens in Leiden in de Universiteitsbibliotheek en Vindingrijk, over de uitvindingen van Christiaan Huygens in Museum Boerhaave. De wetenschappelijk en cultureel getinte avondlezingen duren van 20.00 tot 21.00 uur. Van 21.00 tot 21.30 uur krijgen de aanwezigen een selectie van historische stukken te zien. De eerste lezing, die plaatsvindt op 5 juni, wordt gegeven door Floris Cohen en gaat over Huygens en de muziek. Aanmelden voor deze en de andere lezingen, kan via www.museumboerhaave.nl/juni

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×