Vijf Tweede Kamerleden debatteren over de zorg

Overmorgen gaan vijf Tweede Kamerleden met elkaar in debat over de zorg. Op uitnodiging van de jongerenorganisaties van D66, GroenLinks, PvdA, CDA en VVD, debatteren Mona Keijzer (CDA), Pia Dijkstra (D66), Linda Voortman (GroenLinks), Tunahan Kuzu (PvdA) en Anne Mulder (VVD) met elkaar over stellingen en vragen over de zorg, die het publiek inbrengt. De discussie zal onder meer gaan over de vraag waarop binnen de zorg bezuinigd kan worden en hoe    het zorgstelsel tussen verschillende generaties en inkomensgroepen solidair kan blijven. Het debat vindt plaats in het LUMC en begint om 20.00 uur. Publiek kan vanaf 19.30 uur binnenlopen. De toegang is vrij.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×