Kampioensfeest ZZ Leiden in Vijf Meihal

ZZ Leiden is na een zeer spannende vierde finalewedstrijd kampioen van Nederland. De eindstand tegen Aris Leeuwarden is 59-65. Het is de tweede keer in drie jaar tijd dat de formatie van coach Toon van Helfteren de titel pakt. Na vorig jaar in de finale te verliezen van Den Bosch keert de trofee terug naar Leiden.

Vanavond gaat het dak er nog één keer af in de Vijf Meihal, dan wordt het team feestelijk onthaald door alle fans. Het feest staat gepland om 20.00 en iedereen is welkom. Zondag om 12.45 worden de Leidse helden ook nog eens gehuldigd op het stadhuisplein door burgemeester Lenferink.

Audiofragment: Rolf Marselis doet live verslag van de vierde wedstrijd van ZZ Leiden in Leeuwarden, luister mee naar de laatste speelminuten en de interviews met spelers en coach

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×