Projectgroep Breestraat2022 de straat op

De Breestraat afsluiten voor bussen en ander verkeer mogen ze morgen (zaterdag) uiteindelijk niet, maar de projectgroep Breestraat2022 van Stadslab Leiden laat de dag niet ongemerkt voorbij gaan. De leden van de projectgroep zullen de hele dag hun visie op de toekomst van de Breestraat onder de aandacht brengen van het winkelend publiek, ondernemers, politici en andere belangstellenden.

Audiofragment: Ronald van der Steen vertelt presentator Melle Tuik over de activiteiten die de projectgroep zaterdag ontplooit op ‘de Bree’.

In het pand Breestraat 147 kan iedereen de hele dag terecht om te discussiĆ«ren met de leden van de projectgroep. Ook is er een expositie met verrassende Breestraatfoto’s van de Leidse Amateur Fotografen Vereniging.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×