PvdA Leiden op zoek naar lijsttrekker

Volgend jaar zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen en dus zijn alle politieke partijen de komende maanden druk met het opstellen van hun kieslijsten. Die lijsten worden aangevoerd door een lijsttrekker. Verschillende partijen hebben al bekend gemaakt wie dat gaat doen, soms nog onder voorgehoud van instemming van hun leden. Zo gaat Paul Laudy de kar trekken bij de VVD en doet Jan-Jaap de Haan die klus bij het CDA.

De PvdA is zover nog niet. De partij is op zoek naar kandidaten voor het lijsttrekkerschap. Iedereen die aan de opgestelde profielschets voldoet, kan zich tot 12 juli kandidaat stellen. Of ze het dan moeten opnemen tegen de huidige fractievoorzitter Henny Keereweer is nog niet bekend. Keereweer laat desgevraagd weten dat hij nog eens rustig gaat nadenken of hij mee wil doen aan de race om het lijsttrekkerschap.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×