Vrouw lastiggevallen, politie zoekt getuigen

Een nog onbekende man heeft in de vroege morgen van zaterdag 25 mei een 32-jarige Leidse vrouw lastiggevallen in de Weddesteeg. De politie zoekt getuigen.

De vrouw liep even na 04.00 uur vanaf de Morsstraat de Weddesteeg in. Daar werd ze plotseling van achter vastgepakt door een man, die haar een steegje introk. De vrouw verzette zich direct, kon zich losrukken en daarna weglopen. Ze heeft de man tijdens de aanval niet kunnen zien en ze heeft ook niet meer achterom gekeken. Daardoor is er geen signalement bekend.

Uit het onderzoek tot nu toe is gebleken dat er eerder die nacht al een man heeft gestaan in de Weddesteeg. De politie wil graag spreken met getuigen die in de nacht van vrijdag 24 op zaterdag 25 mei ook een man hebben zien rondhangen in of in de buurt van de Weddesteeg. Weet je iets of heb je andere informatie die kan helpen bij het onderzoek, bel dan met de politie in Leiden via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×