Geen oplossing voor parkeerproblemen Transvaal

Er komt geen oplossing voor de parkeerproblemen in de wijk Transvaal. Dat meldde wethouder Strijk zojuist in zijn toelichting op de perspectiefnota van het college. In dat financiële doorkijkje voor de komende jaren staan allerlei bezuinigingsvoorstellen waaronder het invoeren van ‘digitaal parkeren’ in het centrum. Binnen het college blijkt geen meerderheid te bestaan om betaald parkeren uit te breiden naar aangrenzende wijken.

Dat betekent dat alles bij het oude blijft. Strijk betreurt het dat hij Transvaal geen oplossing kan bieden. De lopende proef met de blauwe zones die tussentijds werd geevalueerd, loopt nu volgens de oorspronkelijke planning door tot eind van het jaar.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×