VVD trekt de wijken in, op zoek naar informatie

Vrijwilligers en raadsleden van de VVD bezoeken morgen en zaterdag 15 juni een aantal Leidse wijken om suggesties en meningen van bewoners te verzamelen voor het verkiezingsprogramma. Morgen start de VVD om 11.00 uur met een bezoek aan winkelcentrum de Stevensbloem in de Stevenshof. Om 12.00 uur staat een andere groep vrijwilligers bij het winkelcentrum in De Kooi. Ook de raadsleden Frederik Zevenbergen, Paul Laudy, Petra Borst en Greetje van Gruting zijn aanwezig. Op 15 juni bezoekt de VVD om 12.00 uur winkelcentrum de Kopermolen in de Merenwijk. Om die zelfde tijd zijn andere leden van de partij te vinden tussen het winkelend publiek op het Vijf Mei plein. Daarna staan de VVD’ers om 14.00 uur in de Herenstraat. De partij wil met name van de Leidenaars weten wat zij vinden van de stad en hun woonwijk, en welke wensen zij hebben als het bijvoorbeeld gaat om bereikbaarheid, winkelaanbod, veiligheid en voorzieningen.

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×