Definitief geen toegang parkeergarage via Marislaan

Donderdag 30 mei is in de gemeenteraad gestemd over de ontsluiting van de parkeergarage via de Marislaan. Een meerderheid van de raadsleden heeft ingestemd met het voorstel van GroenLinks om de parkeergarage niet via de Marislaan te ontsluiten.

Bewoners van de wijk maakten zich al enige tijd zorgen over de toename van het verkeer in de Maredijkbuurt door deze garagevariant. Op 11 april kwam er al eerder een bericht vanuit de raadscommissie, die gaven aan geen voorkeur te hebben voor deze optie. Door de stemming op 30 mei in de gemeenteraad is deze variant definitief van tafel. Door dit besluit blijven er twee opties over: via het Schuttersveld of op de Lammermarkt zelf. De komende tijd wordt onderzocht naar welke variant de voorkeur gaat.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×