Opnieuw Winkeldieven aangehouden in Leidse binnenstad

Een 44-jarige man en een 47-jarige vrouw uit Amsterdam zijn vrijdag 31 mei aangehouden op verdenking van winkeldiefstal bij een warenhuis en een supermarkt in de binnenstad van Leiden.

Een beveiliger van het warenhuis zag dat de man met een groot aantal kledingstukken naar een paskamer ging. De vrouw bleef buiten het hokje staan. Toen de man weer naar buiten kwam, had hij minder kledingstukken in zijn handen. De beveiliger volgde de twee naar hun auto, die op de Kaasmarkt stond en belde de politie. 

De twee gingen ondertussen naar een supermarkt. Op het moment dat ze weer bij hun auto kwamen, arriveerde ook de politie. Die heeft de twee aangehouden. In de auto werden verschillende gestolen kledingstukken en horloges aangetroffen. In de jas van de man troffen agenten verschillende levensmiddelen aan, die waren gestolen bij de supermarkt. De verdachten hadden geprepareerde tassen bij zich.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×