Lokale omroepbesluit van CvdM nog steeds niet bekend

Vandaag heeft het Commissariaat voor de Media in Hilversum besloten wie de komende vijf jaar in Leiden, Oegstgeest, Voorschoten, Zoeterwoude en de Bollenstreek mag uitzenden als publieke lokale media-instelling. De strijd gaat in de Leidse regio tussen Unity en Sleutelstad en in de Bollenstreek tussen Unity en Omroep Nens uit Noordwijk. Het besluit zelf zou vandaag bekend gemaakt worden, maar dat is niet gebeurd. Naar verluidt wordt het niet eerder dan donderdag bekend gemaakt.

De omroepkeuze moest eigenlijk al in oktober vorig jaar gemaakt worden. Dat werd uitgesteld naar begin 2013 en daarna naar 14 mei. Vervolgens werd het besluit steeds met een week doorgeschoven en weten de drie betrokken omroepen en hun personeel nog steeds niet waar ze aan toe zijn. Het CvdM geeft geen reden voor het aanhoudende uitstel.

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×