Basketballen in het Huigpark

Op donderdagmiddag 6 juni vindt in het Huigpark de kick-off van City Streetball 071 plaats. In samenwerking met ZZ-Leiden, De Binnenvest, Federatie Opvang en de Nederlandse Basketball Bond wordt er om 13.30 gestart met een eerste trainingscyclus basketbal voor cliënten uit de opvang. Doel is om mensen te motiveren om te sporten en bewegen en om ze weer mee te laten doen in de samenleving. Ook geeft dit initiatief de gelegenheid voor de verschillende partners om elkaar beter te leren kennen en een basis te leggen voor een verdere samenwerking in Leiden.

De kick-off begint donderdag met een kort openeningswoord van wethouder Roos van Gelder. Daarna kunnen de deelnemers direct aan de slag onder leiding van Vincent Krieger (86-voudig international, ex-speler van ZZ Leiden en Streetball ambassadeur). Ook de voorzitter van ZZ Leiden en een bestuurder van Zorg en Zekerheid zijn aanwezig.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×