DZB-prijsvraag voor ondernemers(plannen)

Tijdens de ondernemersborrel van de gemeente Leiden – afgelopen week bij De Zijlbedrijven (DZB) – maakte DZB-directeur Bas van Drooge bekend dat er een prijsvraag wordt uitgeschreven. Hij riep ondernemers uit de regio Leiden op om ondernemende ideeën in te sturen waardoor werkzoekenden, met of zonder arbeidsbeperking, weer aan de slag kunnen.

Audiofragment: Bas van Drooge tijdens de ondernemersborrel over de prijsvraag van DZB

De winnaars worden in november bekend gemaakt. De prijzen bestaan deels uit een geldbedrag en deels uit natura, bijvoorbeeld een kantoorruimte of medewerkers. Inschrijven kan tot 1 oktober op www.eureka-idee.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×