De groene punaises staan voor opgeloste problemen, de rode voor zaken waarbij de gemeente nog in actie moet komen.

Meer problemen dan oplossingen in Leiden

De app Verbeterdebuurt stuurt klachten en meldingen door naar de gemeente. Leiden maakt ook gebruik van deze app. Tot een probleemvrije stad heeft dat nog niet geleid; de rode punaises die problemen aanduiden overheersen op de kaart van de stad. Pieter Kos, fractievoorzitter van GroenLinks is daarom benieuwd of Leiden de app wel serieus neemt of dat de website niet goed bijgehouden wordt. Met vragen aan het college van B&W hoopt hij antwoord op zijn vragen te krijgen.

Audiofragment: Hidde de Meij in gesprek met Pieter Kos over de app Verbeterdebuurt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×