(foto: PR)

Ontdek je superkrachten op Vaderdag in Museum Volkenkunde

Op zondag 16 juni viert het Rijksmuseum Vaderdag. Kinderen die denken dat hun vader de sterkste van de wereld is, kunnen dat in Volkenkunde komen testen. Sinds kort kunnen in het museum superkrachten verzameld worden. In het museum staan veel voorwerpen waarin een kracht verborgen zit. Zoals jaagkracht in de Groenlandse kajak of strijdkracht in het harnas van de Japanse Samoerai. Met de gloednieuwe speurroute ontdekken en verdienen kinderen zelf deze krachten. Vragen beantwoorden, geheimschrift ontcijferen en opdrachten uitvoeren: leuk om dit samen met je vader te doen. Op het einde wacht er natuurlijk een stoere verrassing. Vaders vergezeld met hun kinderen hebben op deze dag gratis toegang.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×