Foto: PR.

RMO zoekt kinderkunstwerken voor ‘Het Negende Wereldwonder’

Het Rijksmuseum van Oudheden is op zoek naar kinderkunstwerken voor de tentoonstelling ‘Het Negende Wereldwonder’. Alle kindertekeningen, knutselwerken en maquettes van wereldwonderen, die bij het museum ingeleverd worden, zijn op de tentoonstelling te zien én op de website van het museum. Een leuk doel dus om eens flink aan de slag te gaan. Ook digitale ontwerpen zijn welkom en kunnen gestuurd worden aan www.rmo.nl/wereldwonder. Op deze site is ook meer info te vinden. Officieel zijn er zeven wereldwonderen bekend, zoals de pyramides in Egypte en de hangende tuinen van Babylon. Het achtste wereldwonder wordt vaak geclaimd. De uitdaging voor de kids is om zelf het negende wonder vorm te geven. In de zomervakantie kan er ook in het museum getekend en geknutseld worden met de Egyptische tempel als inspirerende achtergrond.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×