Morgenavond burgemeester Lenferink drie uur lang op Sleutelstad 93.7 FM

Radio zonder haast, dat is Gesprek071, een nieuw radioprogramma van Sleutelstad Radio. Vier zomerse zondagavonden komen Leidenaars van naam en faam aan het woord. Over hun werk, hun leven en hun band met Leiden. Zondag 9 juni is burgemeester Henri Lenferink de eerste gast. In juli komt minister Melanie Schultz van Haegen naar de studio van Sleutelstad Radio.

Gesprek071 is een radioprogramma met inhoud en een geheel eigen sfeer, steeds met een andere presentator. Gesprek071 begint om 21.00 uur en gaat door tot middernacht. In die drie uur kan er van alles aan bod komen, maar de drie pijlers zijn: werk, privé en de stad Leiden. Herinneringen, toekomstvisies, ervaringen en dromen.
Luister op zondag 9 juni naar Gesprek071 met burgemeester Henri Lenferink. Stem af op 93.7 FM, 102.4 op de kabel of luister via de live stream opwww.sleutelstad.nl of download de Sleutelstad-app (voor iPhone en Android).

Audiofragment: Luister hier de leader van het nieuwe radioprogramma van Sleutelstad: Gesprek071

Uitzendschema Gesprek071 op Sleutelstad Radio:

9 juni van 21.00 uur tot 24.00 uur: Dichter Han Ruijgrok in gesprek met burgemeester Henri Lenferink. In juli gaat Gerry van Bakel in gesprek met minister Melanie Schultz van Haegen. Op 18 augustus praat Anne Jonas van 21.00 uur tot 24.00 uur met huisarts in ruste Har Meijer. En op 15 september spreekt Gideon Roggeveen met Jan Wolkers-biograaf Onno Blom.

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×