Jongen van bankpas beroofd

Een 17-jarige jongen uit Leiden is vrijdag 7 juni op de Kooilaan beroofd van een bankpas.

Rond 19.30 uur wilde de jongen pinnen bij de geldautomaat op de hoek van de Kooilaan en de Surinamestraat. Omdat de automaat buiten dienst was, liep de jongen weer weg. Op het moment dat hij de bankpas in zijn zak wilde stoppen, werd hij omver geduwd en griste een nog onbekende man de bankpas uit zijn hand. De man rende weg in de richting van de school in de Surinamestraat en verdween daarna uit het zicht. De politie zoekt getuigen.

Het signalement: Een lichtgetinte man van ongeveer 1.80 meter lang met een slank postuur. Hij heeft zwart haar tot op zijn schouders. Hij droeg een donkere pet en een wijd model spijkerbroek.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×