Leidse studente gewond na steekincident

In de nacht van zaterdag op zondag is een studente van Quintus gewond geraakt na messteken in haar hals. Dit gebeurde in haar studentenhuis aan de Oude Singel in Leiden. Welk huis dit precies is, is niet duidelijk, maar uit 112-gegevens blijkt wel dat in de vroege ochtend een ambulance naar een woonhuis aan de Oude Singel werd gestuurd, nadat er 112 werd gebeld met de melding van een steekincident.

De verdachte, een medebewoner, stak de studente meerdere malen in haar nek, nadat zij niet inging op zijn avances. Hij zou al lange tijd verliefd zijn op het slachtoffer. De verdachte is na een aantal keer steken uit eigen beweging gestopt en zou zelf 112 hebben gebeld, de telefoon naar de studente gegooid en is gevlucht. De politie kon de verdachte al snel oppakken. Er is een onderzoek gestart naar wat er zich exact heeft afgespeeld in de woning. Het slachtoffer maakt het naar omstandigheden goed.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×