Opnieuw drugsvangst in Leiden

In een bedrijfspand aan de Rooseveltstraat heeft de politie woensdag 12 juni 33 kilo henneptoppen aangetroffen. Er zijn drie verdachten aangehouden. Het gaat om een 23-jarige man uit Leiderdorp, een 24-jarige Leidenaar en een 24-jarige inwoner van Voorschoten.

De politie had informatie gekregen dat er in het pand een hennepkwekerij zou zitten. Toen agenten rond 09.00 uur naar binnen gingen, troffen zij daar een hoeveelheid hennepafval aan en een kwekerij, die niet meer in werking was. Ook troffen de agenten een grote hoeveelheid henneptoppen aan, met een totaalgewicht van bijna 33 kilo. Alle hennep en de kweekapparatuur zijn in beslag genomen en vernietigd.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×