‘Plexat!’ in Groenhoven

Een paar dagen lang spelen personeel en vrijwilligers van woonzorgcentrum Groenhoven de musical ‘Plexat!’ Morgenavond om 20.00 uur is het publiek welkom in de gezellige zaal van het centrum aan de Witte Rozenstraat. Afgelopen middag kon (weer) een deel van de bewoners en familieleden van de spetterende en zeer humoristische voorstelling genieten. Met enorme inzet van de spelers, die het zonder professionele apparatuur moeten doen en de kelen schoor zongen, werd het weer een geslaagde middag. Het publiek werd steeds betrokken bij de kleine, dagelijkse avonturen van een gewoon gezin, dat een barbecue organiseert voor vier personen en uiteindelijk een voetbalclub, een balletschool, opa en zijn bejaarde vriendinnen, een rockband van weleer en de hele buurt (gespeeld door het publiek) er gratis bij krijgt. Dat kan allemaal, want eigenlijk is er gewoon: “Plek zat!” (Foto’s: Jacqueline Borg)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×