Drie verdachten poging inbraak aangehouden

In de nacht van woensdag 12 op donderdag 13 juni zijn drie verdachten (23-25 jaar) aangehouden voor een poging tot inbraak in een winkel aan de Santhorst.

Een getuige zag rond 01.00 uur drie mannen rommelen aan de achterdeur van de winkel en daarna wegrijden in een auto. De gewaarschuwde politie ging direct met verschillende eenheden op zoek naar de auto. Agenten troffen de auto met drie inzittenden aan op de Touwbaan. De bestuurder voldeed volledig aan het signalement dat de getuige had gegeven. De 23-jarige man uit Enschede en zijn passagiers (een 25-jarige Hagenaar en een 24-jarige man uit Voorburg) werden daarop aangehouden. In de auto troffen agenten een zogeheten bouwsleutel en een slotentrekker aan.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×