(Foto: PR)

Longverpleegkundige van Rijnland Ziekenhuis wint prijs

Carla van den Berg is benoemd tot longverpleegkundige van het jaar. Van den Berg is verpleegkundige in het Rijnland Ziekenhuis. Ze werd gekozen door al haar landelijke collega’s tijdens de ledendag van longverpleegkundigen. Ze wint een reis naar het congres van Longverpleegkundigen in Zwitserland.  

Carla werkt sinds 2011 in het Leiderdorpse ziekenhuis. Hier heeft ze onder andere het longspreekuur opgezet. Ze traint dokters- en apotheekassistenten hoe ze om moeten gaan met longpatiënten en hun medicijnen. Daarnaast heeft ze het Longpunt Leiden opgericht, dit is een ontmoetingsplek voor longpatiënten en hun naasten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×