Veel te doen voor AMIGO

AMIGO heeft de komende tijd veel te doen. Morgen vertrekt de Show- & Marchingband naar Heereveen om daar de show METROPOLIS te laten zien. Ook wordt de opening van de taptoe daar door AMIGO verzorgd. De week daarna, op zaterdag 22 juni, zal de Show & Marchingband belangeloos deelnemen aan Taptoe Almelo waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij).

Op die avond om 18.00 uur zal de Stageband een breed repertoire laten horen in sociaal centrum ‘Het Kruispunt’ in Noordwijkerduin.

De Show- & Marchingband zal op zaterdag 29 juni voor de tweede keer deelnemen aan de Nationale Veteranendag Den Haag. AMIGO zal met de Show- & Marchingband op 21 juli 2013 voor de eerste maal in haar bestaan deelnemen aan het Wereld Muziek Concours te Kerkrade. Speciaal voor alle ge├»ntereseerden en fans is er op woensdag 17 juli een generale repetitie in uniform. Iedereen is welkom vanaf 19:45 uur op het oude hockeyveld van het Universitair Sportcentrum Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×