Snackbar Herenstraat overvallen

Gisteravond laat is de snackbar aan de Herenstraat overvallen. De nog voortvluchtige overvallers maakten een klein geldbedrag buit. Rond 23.30 uur zagen de medewerkers van de snackbar twee mannen met capuchons over hun hoofd vanaf de Kastanjekade naar de hoek van de Herenstraat met de Witte Singel lopen. Korte tijd later keerden ze terug en kwamen de snackbar binnen. Daar bedreigden ze de medewerkers met een vuurwapen en vluchtten met hun buit richting Kastanjekade. De politie wil graag spreken met getuigen of mensen die op een andere manier bij de zoektocht naar de daders kunnen helpen. Zij kunnen bellen met 0900-8844. Het signalement van de overvallers is niet bekend. Ze droegen beiden een capuchon en een sjaal voor hun mond.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×