Demonstratie van Groen-Wit tijdens de pauze van het NK. (Foto: PR)

Groen-Wit valt wederom in de prijzen

Acrogymvereniging Groen-Wit is alweer in de prijzen gevallen. In de B-lijn behaalde het mix-paar Willem en Claire zilver op het Nederlands Kampioenschap in Rotterdam. Een damesgroep in de C-lijn haalde het podium net niet, maar kwam terecht op een vijfde plaats.

Groen-wit heeft Leiden op de kaart gezet binnen de acrogym in Nederland. Vorige week behaald een mix-paar al goud in de D-lijn. Daarnaast gaf de vereniging een demonstratie in de pauze van het NK en wonnen ze een trampoline door de meeste likes op Facebook te verzamelen bij de Show Your Talent Like-competition.

7 juli geeft Groen-Wit ter afsluiting  van het seizoen een grote demo in de Turnhal op het Broekplein. Als je bij het zien deze demo zin hebt om mee te doen, kan dat. De vereniging is op zoek naar nieuw talent. Op 22 juni geven ze een open les in gymzaal de Arcade, Octavialaan 61. Kijk op de website www.groen-wit.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×