Nieuw Leids voetbalboek

Het boek Jongens die van voetbal houden is geschreven door twee jongens van de Leidse voetbalclub Uit Vriendschap Saâm (UVS) Sjaak Baars en Vincent van Beest. De twee voetballen dan wel op een laag niveau (in de achtste klasse reserve C) maar delen een grote passie: voetbal.
Het boek bevat tachtig zeer korte voetbalverhalen.

Audiofragment: In de studio vertellen Sjaak Baars en Vincent van Beest over hun nieuwe boek.

Het boek gaat over een wedstrijd in de sneeuw, over nieuwe buren op de tribune, over een date tijdens de Champions League, over Paolo Maldini en Luis Suarez, over bowlen met Dirk Kuyt, over die ene tegenstander die je op maandagochtend in de trein ziet zitten, en over eindelijk kampioen worden. Korte verhalen waar iedereen die zelf voetbalt of voetbal kijkt zich in kan herkennen. Verhalen voor (en door) jongens die van voetbal houden – die jongens kunnen uiteraard ook meisjes zijn.

Het boek is te bestellen op de volgende site: www.jdvvh.tumblr.com. Hier kun je tevens een preview op zien.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×