Burgemeester Laila Driessen nieuwe voorzitter Stichting Land van Wijk en Wouden

Tijdens de bestuursvergadering van 18 juni is burgemeester Laila Driessen-Jansen aangesteld als nieuwe voorzitter van de Stichting Land van Wijk en Wouden. Zij neemt de plaats in van oud-burgemeester van Zoetermeer Jan Waaijer, die in september 2012 uit het ambt trad. Algemeen bestuurslid en agrariƫr Gerard van der Hulst is vice-voorzitter geworden. Het bestuur bestaat verder uit Theo van Leeuwen (secretaris), Pieter Hellinga (penningmeester) en Frank de Wit (algemeen bestuurslid). Het Land van Wijk en Wouden is het buitengebied tussen de steden Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, Leiden en Leiderdorp. De Stichting zet zich in voor een sterkere band tussen dit buitengebied en de omliggende steden. De burgemeester is enthousiast over haar voorzittersfunctie en geeft aan veel affiniteit met het boerenleven te hebben, omdat haar opa boer in Drenthe was.

 

 

 

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×