Vrijwilligers mogen naar het theater

Leidenaars die vrijwilligerswerk doen, zijn dit jaar uitgenodigd voor een theaterbezoek naar keuze bijeen van de Leidse stadspodia. Ruim 30% van alle inwoners van Leiden zet zich vrijwillig binnen of buiten de stadsgrenzen in. Zij doen dit voor elkaar en voor de stad. Om al die vrijwilligers te bedanken heeft de gemeente Leiden in samenwerking met het contactpunt voor vrijwillige inzet, iDOE, ook dit jaar weer een waarderingsactie bedacht. Voorgaande twee jaar was dit in de vorm van een vrijwilligerslunch. Vanaf dit jaar zal de actie jaarlijks wisselen. Nu is er gekozen voor theaterbezoek. Meer informatie daarover staat op www.i-doe.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×