Rijnland Ziekenhuis in top tien patiëntvriendelijke ziekenhuizen

Het Rijnland Ziekenhuis is verkozen tot één van de tien meest patiëntvriendelijke ziekenhuizen van Nederland. Deze top tien is een initiatief van patiëntenfederatie NPCF en uitgeverij BSL. Op ZorgkaartNederland.nl kunnen patiënten hun ervaringen delen en ziekenhuizen en artsen beoordelen. De beoordeelde criteria zijn onder meer de informatievoorziening, de bejegening, de behandeling, de accommodatie en de artsen zelf. Het Rijnland Ziekenhuis werkt sinds 2009 met het Planetree zorgconcept. Dat is een visie op zorg waarbij de mens centraal staat. Het gaat hierbij om nog betere medische en verpleegkundige zorg, maar ook om het welzijn van patiënten, cliënten én medewerkers. De plaats in de top tien van de ‘Meest patiëntvriendelijke ziekenhuizen’ is voor het Rijnland een duidelijk signaal dat dit zorgconcept een positieve bijdrage levert aan de kwaliteit van de geleverde zorg.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×