Verkoop Binnenhofwoningen Groenoord

Dit najaar start ontwikkelaar Groenoord met de verkoop van 32 zogenaamde Binnenhofwoningen. Dit zijn eengezinswoningen aan een gemeenschappelijke binnentuin, met een richtprijs vanaf 250.000 euro. Aanstaande zondag kunnen belangstellenden alvast komen kijken naar de concept-ontwerpen en hun reactie geven. Waardevolle reacties worden meegenomen in de definitieve uitwerking van het plan. De Binnenhofwoningen hebben een oppervlakte vanaf circa 110 m2, drie slaapkamers en een zolder die naar eigen wens kan worden ingevuld. Alle woningen hebben een tuin met berging en bewoners kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke binnentuin.  De Binnenhofwoningen zijn er in diverse soorten en maten en kopers kunnen kiezen uit verschillende opties, bijvoorbeeld wel of geen dakkapel ,  de plaats van de badkamer of een extra uitbouw in de tuin. Belangstellenden zijn zondag welkom van 13.00 tot 15.00 uur in het Informatiecentrum van Groenoord aan Leidatoweg 17.

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×