Raadscommissie financiële fouten boos op college

De raadscommissie die onder voorzitterschap van PVdA-raadslid Van Ette onderzoek doet naar financiële fouten bij de gemeente wordt tegengewerkt door het college. De geheime commissie trekt hierover aan de bel in een brief aan de raad. Informatie die al in februari aangeleverd zou worden heeft de commissie pas nu bereikt. Die informatie geeft aanleiding tot drie extra interviews voordat de commissie haar conclusies kan trekken.

Audiofragment: Chris de Waard vroeg de wethouders De Haan, Strijk, De Wit en Van Gelderen om een reactie.

Het rapport dat volgende week zou verschijnen komt daarom pas na de zomer. Het wordt op 3 september in een extra raadsvergadering besproken. 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×