Foto: Fotostudio Robin.

Snackbar Alexandrine Tinneplein overvallen

Zojuist heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op een snackbar aan het Alexandrine Tinneplein in de Stevenshof. Aan het begin van de nacht kreeg de politie de melding binnen. Agenten hebben direct de omgeving afgesloten en zijn op zoek gegaan naar de twee overvallers. Al snel maakte de politie bekend een verdachte te hebben aangehouden.

De politie is nog op zoek naar de tweede man. Die is weggerend richting Voorschoten. Zijn signalement luidt: ongeveer 1,70m lang, tussen de 20 en 25 jaar, donkere lederen jas met een rode capuchon en een slanke neus. De verdachte gezien? Bel direct de politie op het alarmnummer 112.

Leiden Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×