Dè Sleutelstad-boot (Foto's: Emile van Aelst)

Kletsnatte Peurbakkentocht groot succes

Vrijdagavond waren de Leidse grachten weer even voor iedereen. Het jaarlijkse evenement trok ondanks het regenachtige weer vele bezoekers naar de kades. De Peurbakkentocht, onderdeel van de Leidse Lakenfeesten, had dit jaar een andere locatie voor de prijsuitreiking. Voorgaande jaren was de prijsuitreiking bij Annie’s, maar in verband met de veiligheid dit jaar op het Stadhuisplein. Sleutelstad was dit jaar ook van de partij met een boot op het water. Met het thema ‘varen in vrede’ om te laten zien dat de Leidse grachten van iedereen zijn! De winaar bij de vereningingen was Lodewiks, de winnaar bij de categorie bedrijven was het C.O.C. De Stamgasten sleepte de prijs voor particulieren in de wacht.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×