Orgelconcert Toon Hagen in Marekerk

Op zaterdagmiddag 20 juli geeft Toon Hagen een orgelconcert op het Garrels-orgel van de Marekerk. Op het programma staan werken van Toon Hagen zelf, en van Johan Sebastiaan Bach. Toon Hagen studeerde orgel aan de conservatoria van Den Haag en Arnhem. Als cantor-organist is hij verbonden aan de Grote of Sint-Michaëlskerk van Zwolle. Toon Hagen is actief als concert-organist, heeft een privé-orgellespraktijk en is werkzaam als componist van orgel- en kerkmuziek. Zijn orgelspel is inmiddels op zeven cd’s vastgelegd. Het concert begint om 16.00 uur en is gratis toegankelijk. Een vrijwillige bijdrage in de collectebus wordt op prijs gesteld. Meer informatie staat op www.marekerk.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×