Foto: Jacqueline Borg.

T-Shirts thema zomertentoonstelling Galerie de Pieter

Van 13 juli tot en met 11 augustus vindt de zomertentoonstelling met het thema T-Shirts plaats in Galerie de Pieter aan de Breestraat. Ruim 40 kunstenaars uit de Sleutelstad en omgeving geven hun interpretatie van dit comfortabele kledingstuk weer. Sinds de jaren ’60 is het T-shirt niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Op de tentoonstelling zijn bedrukte, geborduurde en verknipte exemplaren te bewonderen, allen uniek en soms zijn ze verwerkt in schilderijen, wandkleden en/of sculpturen. De feestelijke opening vindt plaats op vrijdag 12 juli om 20.00 uur.
Meer info: www.galeriedepieter.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×