Leidse studententennisvereniging Qravel krijgt eindelijk een open toernooi

De Leidse studententennisvereniging Qravel organiseert dit jaar voor het eerst een open toernooi. Het toernooi is toegankelijk voor KNLTB-leden uit de hele regio en studenten uit het hele land. Al jaren probeert de studententennisvereniging een eigen toernooi te organiseren. Dit jaar heeft zij voor het eerst toestemming gekregen van het KNLTB, de overkoepelende organisatie voor tennisvereniging in het hele land. Eerder kreeg S.T.V. Qravel geen toestemming omdat de KNLTB bang was dat dit tot concurrentie zou leiden met andere toernooien. 

Het toernooi vindt plaats van 3 t/m 11 augustus op de tennisbanen van het Universitair Sportcentrum aan de Einsteinweg. Het thema van het studententennistoernooi is The Hangover, afgeleid van de gelijknamige, populaire filmreeks. Behalve tennis organiseert de vereniging ook activiteiten in het thema van de film. Tennissers kunnen zich inschrijven voor het toernooi op het niveau 3 t/m 8. Inschrijven kan tot en met 19 juli via www.toernooi.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×