TAMTAM theatergroep brengt magische nieuwe voorstelling

TAMTAM theatergroep presenteert op 12 en 14 juli een magische nieuwe voorstelling “’n feest bij familie van Trier” in buurtcentrum De Kooi. De spannende klucht gaat over de schathemelrijk geworden familie van Trier, de voormalig groenteboer in Leiden-Noord. Eén dag in het leven van deze schijnbaar doorsnee familie, wordt in het stuk verteld en dat is zeker geen gewone dag. Tijdens een familiediner met veel gasten, blijkt de kluis met daarin het geld van een gewonnen zwarte lotto, leeg te zijn.  Een bijzondere privé-detective neemt het publiek mee op zijn zoektocht naar de waarheid, maar de vraag is, of die wel bestaat. Het stuk is geschreven en geregisseerd door de Leidse theatermaker en -schrijver Gideon Roggeveen.

De voorstellingen in Buurtcentrum De Kooi worden gehouden op vrijdagavond 12 juli om 20.30 uur en op zondagmiddag 14 juli om 14.30 uur. Reserveren kan in het buurtcentrum en via 071-5218904 of 06-51366469. Een kaartje kost € 2,-, inclusief welkomstdrankje.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×