Als de ondergrondse garages inderdaad veel goedkoper uitvallen, kan er bovengronds wellicht wat meer. Bijvoorbeeld zoals op deze inzending van de wedstrijd die het RAP in 2011 uitschreef.

Parkeergarages veel goedkoper dan 100 miljoen

De 100.000.000 euro die het college van B en W in april vorig jaar nog opnam in het raadsvoorstel voor de bouw van twee ondergrondse parkeergarages is veel te hoog. Dat zegt VVD-wethouder Pieter van Woensel. “Dat getal geldt allang niet meer. Het is nu heel veel minder”, aldus de wethouder in de aanloop naar de Europese aanbesteding. Navraag bij Provast, dat onlangs een alternatief plan indiende voor de garages, leert dat men het daar ‘helemaal geen onrealistisch bedrag’ vindt. Van Woensel blijft erbij dat dat getal verouderd is: “Een meevaller dus”.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×